Jūs nekad neko tādu neesat redzējuši

Lyon pannas un katli darbojas kā krāsns, jo tiem ir biezākas sieniņas un vāki, kā arī perfekta izolācija. Tie saglabā vienmērīgu iekšējo temperatūru, kas ir ideāla maizes un kūku cepšanai kā arī gaļas un citu ēdienu gatavošanai.

 

Vienkāršāk:  Ar Lyon pannām un katliem var sasniegt ne tikai krāsnī gatavota ēdiena efektu, bet arī izmantot tos, gan parastai cepšanai, vārīšanai un sautēšanai gan arī atsaldējot ēdienu. Tajos var gatavot saldumus, makaronus, omletes, gaļas ēdienus un visu citu, ko vien vēlaties.

Veselīgāk: Speciāla Tramontinas recepte: jūs varat gatavot dažādus ēdienus bez taukvielām, kā piemēram, gaļu. Caur vāka iekšējām gropēm tvaiki kondensējas un vienmērīgi pil atpakaļ uz ēdiena, saglabājot barības vielas un izceļot tā dabisko garšu un aromātu.

Ātrāk: Šo mēs saucam par ātru ēdienu: jūsu ēdiens būs gatavs 30 minūšu laikā. Lyon sērijas pannas un katli ir biezāki nekā parasti, tādējādi paaugstinot temperatūru un nodrošinot vienmērīgu karstuma izplatīšanos trauka iekšpusē, līdz ar to tiek samazināts gatavošanas laiks.

Ekonomiskāk

Lyon sērijas katli un pannas palīdz ietaupīt gatavošanas laiku un enerģiju. Vai tas nav ideāli pašreiz tik steidzīgajai dzīvei?

Precīzāk: Lyon sērijas pannas un katli ļauj precīzāk kontrolēt gatavošanas procesu, tāpēc ēdiens izdosies tieši tāds kā receptē.

Augstāka kvalitāte un tehnoloģija: Lyon sērijas katli un pannas ir izgatavoti no rūdīta viengabala alumīnija ar „Starflon High Performance” nepiedegošo klājumu no iekšpuses un ārpuses. 4 klājuma kārtas iekšpusē un pamatnes rūdījums ar keramiskajām daļiņām nodrošina šo pannu un katlu izturību pret skrāpējumiem un koroziju, kā arī paaugstina nepiedegošā klājuma īpašības. Šīs sērijas pannu un katlu rokturi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda.