Pareizi lietojot un uzglabājot, Jūsu Tramontina virtuves trauki izskatīsies brīnišķīgi mūžam ilgi:

• Pirms pirmās lietošanas reizes noņemiet nost visas uzlīmes un izmazgājiet katlu ar karstu ūdeni un trauku mazgāšanas līdzekli.
• Ēdienu gatavojiet uz mērenas liesmas ar lielu taukvielu daudzumu (attiecas uz tērauda pannām), lai izvairītos no produktu piedegšanas un pielipšanas pie pannas.
• Tā kā trauka vāks pilnīgi nosedz katlu, tā atdzišanas laikā var rasties vakuums. Tas var izraisīt vāka piekļaušanos traukam. Lai noņemtu vāku, pagrieziet un paceliet to vai vēlreiz pāris minūtes uzsildiet katlu.
• Gatavošanas laikā daži produkti izdala cieti, kā, piemēram, makaroni un rīsi. Šo cieti ir ļoti vienkārši notīrīt ar lupatiņu, kas samitrināta citrona sulā.
• Neatstājiet katlos un pannās ēdienu atliekas uz ilgu laiku, jo tas var izraisīt traipu veidošanos.
• Pēc katras lietošanas reizes nomazgājiet Tramontina virtuves traukus karstā ziepjūdenī.
• Nekādā gadījumā neatstājiet tukšu pannu vai katlu uz plīts.
• Turiet traukus uz uguns tikai tik ilgi, cik tas ir nepieciešams, lai uzceptu vai uzvārītu ēdienu. Tas novērsīs piedegumus, kas rodas, ēdienu pārsildot.

Nerūsējošā tērauda pannas pirms lietošanas uzkarsēt. Kad panna ir uzkarsusi, gatavojiet produktus uz mērenas liesmas.

 

Oficiālais izplatītājs:
Arkolat Sia
Mūkusalas 72B, Rīga
LV- 1004
Tālr: +371 67605430
Fakss: +371 67605431
Epasts: info@arkolat.lv
www.arkolat.lv