Fondjū ir tāda veida ēdiens, kura ēšana ir rituāls. Valdzinošais šajā visā ir fakts, ka  fondjū ir ēdiens, kas baudāms kopā ar draugiem. Fondjū var tikt pasniegts gan vienkāršā, gan ne tik vienkārša vidē. Visas sastāvdaļas ir jāsaliek uz galda, ap kuru var apsēsties viesi.
Komplekts sastāv no:
6 nerūsējošā tērauda fondjū dakšas ar koka rokturiem. Dažādās krāsas uz koka rokturiem atvieglo dakšiņu atšķiršanu un palīdz izvairīties no dakšiņu sajaukšanas fondjū izbaudīšanas laikā.
1 speciāls vāks, kas pārklāts ar nepiedegošo klājumu.
1 alumīnija kastrolis ar nepiedegošo klājumu un koka rokturi. Ietilpība – 1,9l.
1 hromēta metāla pamatne.
1 nerūsējošā tērauda deglis
1 koka pamatne

Lietošanas instrukcijas: Pirms lietošanas: izmazgājiet kastroli ar mīkstu sūklīti un vieglu trauku mazgājamo līdzekli,  izslaukiet  un ieziediet tā iekšpusi ar eļļu vai taukiem. Minūti vai divas karsējiet kastroli uz mazas uguns. Ļaujiet kastrolim atdzist, atkal izmazgājiet un izslaukiet to. 

 

Oficiālais izplatītājs:
Arkolat Sia
Mūkusalas 72B, Rīga
LV- 1004
Tālr: +371 67605430
Fakss: +371 67605431
Epasts: info@arkolat.lv
www.arkolat.lv